MUSIC FASHION ÚJSÁG – 28. szám – Őszi Országos Roadshow

2014. 07. 22.

 

MIKULÁSGYÁR ORSZÁGJÁRÁS ŐSSZEL
Partnert keresünk

A legnagyobb és legelismertebb szervezett karitatív akció immár 10 éve működik és segíti a rászoruló gyermekeket és családokat. A jubileum alkalmából 2014-ben megpróbáljuk egész évben aktivizálni a MikulásGyárat nyári és őszi helyszínekkel, hogy idén még az eddigieknél is több gyermeknek és családnak tudjunk segíteni, hiszen sajnos sok-sok hátrányos helyzetű család és gyermek szenved az országban, akiknek nemcsak decemberben van szüksége a segítségre.

A MikulásGyár első állomásként májusban a legnagyobb budapesti gyereknapon, a PlayKid-en tudott adományokat gyűjteni a Veritas Gold ásványvíz és a Queen üdítők segítségével.

Ősszel szeretnénk azokra a helyekre is eljutni, ahova eddig nem tudtunk adománygyűjtőpontot kihelyezni – ezért a MikulásGyár útnak indul. Szeptemberben és októberben minden szombaton és vasárnap más-más helyszínekre érkezik a MikulásGyár: 
8 hétvége – 32 város.
Az országjárás keretében nemcsak adományokat szeretnénk gyűjteni, hanem ingyenes koncertekkel és játékokkal szórakoztatnánk a gyerekeket és a felnőtteket.
A zenei programokról két népszerű gyerekzenekar gondoskodik:

  • MákosGubás és a Czutorborsók (az első MikulásGyár lemez szerzői)
  • Farkasházi Réka és a Tintanyúl (a második MikulásGyár lemez várományosai)

A programot művelődési házakba, bevásárlóközpontokba, áruházláncok parkolóiba tervezzük. Ezeken a helyszíneken fogadjuk az adományokat, amit a Magyar Posta és a Vöröskereszt segítségével osztunk szét a rászorulók között.
Ahhoz, hogy a MikulásGyár útra tudjon kelni, és a vidéki városokban is meg tudjon jelenni, támogató Partnert keresünk. Együttműködő Partnerünk a MikulásGyár működési feltételeinek biztosításához járul hozzá, ezzel részt vállalva a társadalmi megmozdulásban. Partnerünk a helyszíni megjelenés mellett (stand, hostess, rollup, termék megjelenítés: bemutató vagy osztogatás, stb.) a MikulásGyár kommunikációjában mint exkluzív támogató jelenik meg a MikulásGyár online felületein: Facebook oldal, mikulasgyar.hu, MikulásGyár hírlevél.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.



 

MUSIC FASHION KIADVÁNYOK 
ELŐKÉSZÜLETBEN

Egy kézzelfogható, szép grafikával elkészített lemez minden időben nívós ajándék, gazdagíthatja a gyűjteményünket, de lehet egy céges promóció része is. Különösen, ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.

A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

  • FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL – Csöpp Kata (gyerekdalok)
  • MANAKY - Based on true stories (reggae)
  • GARAMI FUNKY STAFF – Péntek éjszaka (funky)
  • TRIO A LÁ KODÁLY – Reflexiók (klasszikus)
  • CZUTOR ZOLTÁN – Minimál (rock)
  • TEMESI BERCI – On Time 2. kiadás (jazz)
  • TEMESI BERCI – Elégedettség (könyv!)
 

MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ
Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek
egész évben!

Egy kis „édesség” nemcsak gyerekeknek, meglepetés kifestővel a lemezborító belső oldalán!

A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A lemezeladásból befolyt összeg az egész évben működő MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek tudjunk segíteni!

Nagytételű céges vásárlás esetén (pl: céges ajándék a dolgozók gyermekeinek) a vásárló cég bekerül a MikulásGyár exkluzív támogató partnerei közé az online kommunikációban (honlap, Facebook, hírlevél, stb.).

A lemez megvásárolható a shop.musicfashion.hu oldalon.

 

A Music Fashion Újság 28. számának megjelenési ideje: 2014. július 22.