MUSIC FASHION ÚJSÁG – 20. szám – 10 éves a MikulásGyár, Gyermeknapon és a Szigeten is!

2014. 04. 03.

 

10 ÉVES A MIKULÁSGYÁR
Gyermeknapon és a Szigeten is!

A legnagyobb és legelismertebb szervezett karitatív akció immár 10 éve működik és segíti a rászoruló gyermekeket és családokat. A jubileum alkalmából idén először egész évben aktivizáljuk a Gyárat és nyáron is jó néhány helyszínen megjelenünk. Ezzel a szervezők két üzenetet szeretnének eljuttatni a társadalom számára: egyfelől azt, hogy nem pusztán a decemberi ünnepekkor van szükség segítségre, a mélyszegénység és az éhezés évszaktól független; másfelől ezúttal mi szeretnénk megtalálni azokat a nyári rendezvényeket, ahol nagyobb tömegek jelennek meg, így nem szükséges a gyűjtőpontjainkra ellátogatni vagy decemberig várni.

MikulásGyár PlayKid Gyermeknap - május 24-25.
A PlayKid branddel közösen rendezzük meg a legnagyobb hazai gyermeknapi ünnepséget a Millenáris területén, ahol szombaton és vasárnap reggeltől estig számos műsorral, érdekességgel és egyedülálló programsorozattal várjuk a családokat. Játékosan inspiráljuk a gyerekeket arra, hogy feleslegessé vált játékaikat hozzák el hozzánk, hogy a rászoruló gyerekeknek is örömet okozzanak.

VOLT és SZIGET Fesztivál – július, augusztus
Terveink szerint saját installációval jelentkezünk a két legnagyobb magyarországi fesztiválon, a VOLT-on és a SZIGET-en.  Szeretnénk elérni azt, hogy már a tizen- és huszonéves korosztályok is figyeljenek a körülöttük élőkre. Elmegyünk hozzájuk, nekik mindössze annyit kell tenni, hogy ne dobják ki, vagy ne hagyják a helyszíneken a feleslegessé vált dolgaikat, hiszen van olyan rászoruló, akinek a számára az nem szemét, hanem még ajándék lehet.

10. MikulásGyár - december
A decemberi 10. jubileumi rendezvényen minden eddiginél komolyabb adakozásra számítunk, így ennek megfelelően készülünk, és szervezzük a szórakoztató műsorokat, színesítő elemeket. Szeretnénk a téli eseményen igazi családi programot kínálni, sok újítással, programban és látványban egyaránt.

Több százezer embert szólíthatunk meg a nyár folyamán, és a folyamatos, 6 hónapos PR tevékenységgel elérhetjük azt is, hogy akár 400.000 nélkülöző gyermeket tudjunk megajándékozni 2014-ben.

A MikulásGyár működési feltételeinek biztosításához keressük azon támogató partnereinket, akik szívesen részt vennének ebben az óriási társadalmi megmozdulásban, akár csak az egyik eseményhez kötődve. Minden segítség számít! Az eddigiekhez hasonlóan a támogatáshoz mérten média és helyszíni megjelenéseket tudunk biztosítani Partnereink részére. A média portfólió teljes körű a vezető médiumokban: tévé, rádió, közterület, print, online.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.







 

MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ
Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek egész évben!

Egy kis „édesség” nemcsak gyerekeknek, meglepetés kifestővel a lemezborító belső oldalán!

A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A lemezeladásból befolyt összeg az egész évben működő MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek tudjunk segíteni!

Nagytételű céges vásárlás esetén (pl: céges gyermeknapi ajándék a dolgozók gyermekeinek) a vásárló cég bekerül a MikulásGyár exkluzív támogató partnerei közé az online kommunikációban (honlap, Facebook, hírlevél, stb.).

A lemez megvásárolható a shop.musicfashion.hu oldalon.

 

MUSIC FASHION KIADVÁNYOK 2014
Előkészületben

Egy kézzelfogható, szép grafikával elkészített lemez minden időben nívós ajándék, gazdagíthatja a gyűjteményünket, de lehet egy céges promóció része is. Különösen, ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.

A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

  • GITANO - Perpetuum Immobile
  • BTHEFIRST (Pély Barna) – Mi ez a kupleráj?
  • GARAMI FUNKY STAFF – Péntek éjszaka
  • TRIO A LÁ KODÁLY - Reflexiók
  • TEMESI BERCI – On Time (2. kiadás)
  • TEMESI BERCI – Elégedettség (könyv!)

A lemezekhez kapcsolódó Támogatói megjelenések: kreatív jelenlét a lemezborítón valamint a lemez alatt teljes oldalon saját hirdetéssel, 90.9Jazzy vagy Juventus Rádió, Facebook hirdetés, kiemelt online jelenlét a zenekarok/műsor és a kiadó web és Facebook oldalán, élőzenés koncert a Támogató részére.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, az előkészületben levő lemezekről bővebb információ itt található.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.

 

A Music Fashion Újság 20. számának megjelenési ideje: 2014. április 3.