MUSIC FASHION ÚJSÁG – 24. szám – Gólyatábor, gólyabál, egyetemi és főiskolai napok – B the First!

2014. 05. 29.

 

B THE FIRST – PÉLY BARNA A ROCK OLTÁRÁN

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy B the First koncerten kap a közönség.
Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz és könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó muzsikusa. 2011-ben Péterfi Attila, basszusgitárossal alapította meg önmegvalósító formációját. Ehhez csatlakozott Kottler Ákos, dobos. Az első nagylemez hanganyaga Barna saját szerzeményeiből állt, és angol nyelven szólaltak meg a dalok. Az első video a „Shake it” c. dalhoz készült.
2014. május 9-én jelent meg a zenekar második nagylemeze, Mi ez a kupleráj címmel. Ezen a lemezen már többségében magyar nyelvű dalok hallhatóak. Illetve Barna mellett szövegíróként többen közreműködtek: Varga Livius (Quimby), Egyedi Péter (Óriás), Péterfi Attila (B the First), és Fecske András István.
A B the First tavasszal elindította online gitársuliját az ország első, kamaszoknak szóló közösségi oldalán, az Origo által üzemeltetett www.szjger.hu oldalon. B the First címmel itt került megrendezésre Magyarország első interneten keresztül zajló tehetségkutatója is, amely a legjobb sulibandát keresi.

A „B the First” video itt tekinthető meg.
Bővebb információért kérjük, látogassatok el  weboldalunkra: itt.
Kérjetek tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


BELMONDO – BEAT-ROCK FOREVER!

A BELMONDO elsősorban koncertzenekar, a megalakulás óta eltelt 9 év alatt évről évre növelték élő fellépéseik számát. Előadásaikon garantált a jó hangulatú élcelődés, a gegek és fricskák, szövegeik egyszerre elgondolkodtatóak és humorral fűszerezve tartanak tükröt a közönségnek.
A zenekar fő profilja a 6 lemezükről válogatott saját dalokból álló koncert (melynek gerincét a közismert - Belmondo dalok alkotják: „Szájalok”, „Szabadon”, „Emelt díjas lányok”, „Minden Nő”, „Rocksztár”), de BELMONDO PLAYS BEATLES címmel szívesen adnak olyan műsort is, melyben ikonikus zenei kedvencük, a Beatles számainak harapósabb átdolgozásai adják a műsor javát.
Először 2006-ban a „Lesz, volt, van” c. dalukkal törtek a hazai slágerlisták élére. Ezt a dalt még most, 2014-ben is minden nap játssza a Class Fm!
Váratlanul robbant a köztudatba 2011 februárjában az MR2 által rengetegszer játszott, szívbemarkoló szerelmes daluk, a „Mikor”, mely névadója lett a 4.-dik nagylemezüknek.
2014-ben már két daluk is közönség kedvenccé vált: elsőként a Miért ne higgyem?” (A DAL 2014 című műsor résztvevőjeként), a másik pedig egy különleges remix, melyhez klipet is forgattak, ez az angol nyelvű We Could Lie”.
A Belmondo koncerteken a bulihangulat és a beat-rock garantált!

Bővebb információért látogassatok el a weboldalunkra: itt.
Kérjetek tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


DISCOKINGS – A PARTY SZENZÁCIÓ 2014-BEN

A 2013-ban elindult DISCOKINGS PARTY-ŐRÜLET idén még nagyobb lendülettel és energiával folytatódik. A 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereivel varázsolunk szédületes disco-funky hangulatot a helyszíneken. A programot azoknak ajánljuk, akik szeretnek különleges műsorokat nyújtani, hogy minél több embert csábítsanak el a rendezvényeikre.
A DISCOKINGS olyan program, ami kellően költséghatékony, ám mégis közismert mai sztárokat visz a közönségnek. Egy buli hangulatát igazán felpezsdíti, és kellemes meglepetést okoz egy sima DJ-s táncparkett helyett.
DISCOKINGS - Hamisítatlan interaktív disco őrület!
A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával.
A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Veres Mónika Nika, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Heincz Gábor Biga, Pély Barna, Varga Viktor.

Bővebb információért látogassatok el a weboldalunkra: itt.
Kérjetek tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.


MUSIC FASHION – ZENE AZ ÉLETÜNK!

Színvonalas élőzene, egyedülálló produkciók, profi előadók, vidám hangulat, pontos, gyors és kedves kiszolgálás – Ez a minimum, amit csapatunk biztosít minden partnerének.

Még több zenekarért és produkcióért, valamint bővebb információért látogassatok el a weboldalunkra: itt.


PROGRAMAJÁNLÓ

  • Belmondo – Budapest – CsajFeszt 2014. május 29.
     
  • LGT Respect – Budapest – CsajFeszt 2014. május 30.
     
  • Garami Funky Staff – Budapest – CsajFeszt 2014. május 31.
     
  • B the First – Budapest – CsajFeszt 2014. június 1.
     
  • Gájer Bálint – Budapest – CsajFeszt 2014. június 1. 
 

A Music Fashion Újság 23. számának megjelenési ideje: 2014. május 29.