Mikulásgyár támogatás gyerekdalokkal

2017. 11. 20.


A MákosGubás és a Czutorborsók c. albumból 2014-ben és 2015-ben 2.000 db eladott lemezzel (2.000.000 Ft) és 6.000 db lemezzel támogattuk a MikulásGyárat, ezeket az 56-osok terére érkező adományozók ajándékba kapták meg.
2016-ban és 2017-ben a KRESZ Géza utazásai c. lemez bevételével támogatjuk a MikulásGyárat.

Czutor Zoltán, az egykori Nyers, ma a Belmondo frontembere, dalszerző, szövegíró, több színházi zenésjáték és film zeneszerzője. 2014-benjelentette meg gyermekeknek szóló első albumát.
A 2014-ben kiadott Mákosgubás és a Czutorborsók című gyereklemezét Gubás Gabi színésznővel készítette, a 2016 os anyaghoz pedig egy kiváló tehetségű, az NKA Cseh Tamás Program által felfedezett és támogatott ifjú énekesnőt kértfel: Köles Eliza személyében.
A KRESZ Géza utazásai c. album az utazás témáját járja körül. A dalok a gyerekek által kedvelt és bálványozott közlekedési eszközökről szólnak.
Czutor Zolinak ötgyermekes apukaként bőven elégséges gyakorlati tapasztalata van arról, hogy a közlekedési eszközök kétségtelenül a leggyakoribb és legkedveltebb motívumai a gyermeki fantáziának.

CZUTORBORSÓK – KRESZ GÉZA UTAZÁSAI

A közlekedési eszközök közül Czutor Zoli a gyerekek figyelmét leginkább felkeltő és őket érdeklő járműveket, kalandokat foglalta verses számokba.


1.Nínó, nínó, nínó
 
2.Hogyha kukás lehetnék
 
3.Ő a metró!
 
4.Jácint, a trolibuszvezető
 
5.Sárga, sárga, sárga, sárga(Villamos dal)
 
6.Kű-kű-fogaskerekű
 
7.Hajóval mindig menő
 
8.Lusta dal (Bárhová is indul a menet)
 
9.Várjuk a buszt
 
10.Ellenőr dal (Jegyre váltható a vidám utazó)

TÁMOGATÁS

A lemezek megvásárlásával a MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek legyen boldog Karácsonya.
Ára: 1.000 Ft+Áfa / CD
Limitált példányszámban az első lemez is kapható.