Garami Gábor

Garami Gábor

Bemutatkozás

"Otthon nem volt velem gond, nem vágytam motorra, márkás cuccokra, csak a magnót bűvöltem napestig.
Nagyon hálás vagyok a környezetemnek, bár sokszor próbáltak lebeszélni, mégsem lopták el az álmaimat."

Gábor a dunaújvárosi szakközépiskolában lázadó volt, a tanítottak nem kötötték le túlságosan, versekre, filmekre, világmegváltó álmokra emlékszik: egy ízben a középiskola folyosóján szavalt.
Színésznek is készült, kétszer jelentkezett a Színművészeti Főiskolára, sikertelenül. Másfél év katonaság után, huszonkét évesen egy sporttáskányi cuccal Budapestre költözött, ahol két évig a Kossuth Lajos Gyermekotthonban dolgozott, képesítés nélküli tanárként, félárva gyerekek között.

Az aktív zenélést a Táncosokkal Farkalók együttes hozta, keresztül-kasul járták az országot: emberileg és szakmailag rengeteget tanult a fiúktól.

Aztán jött, ami még nem volt. Fogorvos barátja felkérte egy szívességspot felmondására. A Roxer Stúdióban Rókusfalvy Pál felfigyelt a jó orgánumú fiatalemberre. Garami Gábor felbátorodva felütötte a szaknévsort és végighívta a rádiókat, szinkronstúdiókat, közölve, hogy ezentúl a hangjából kíván megélni. A nagy számok törvénye alapján bejött a számítása.Tereh Istvánnak, az Első Emelet menedzserének jóvoltából a 96.4 Melody FM női hallgatói ismerték meg bársonyos, kellemes hangját 1995-ben. Fél év múlva az induló 92.9 Star Rádió reggeli műsorvezetője, ahol Mario Collantonio látta el máig megszívlelendő kereskedelmi rádiós instrukciókkal. A Danubius Rádióban 1997 óta ült a mikrofon mögött, kezdetben, mint éjszakai műsorvezető: a téma az utcán hevert: szex, futball, autóvezetés, vallás, mindennapos történéseink. Az elmúlt években az ország legnépszerűbb délutánonként jelentkező hétvégi kívánságműsorának házigazdája a Danubius Rádióban, majd 2009 óta a ClassFM-en.

Az USA-ban töltött egy év alatt tökéletesre fejlesztette angol nyelvtudását, így sok angol nyelvű felkérést is kap.

Gábor életében a rádiózás mellett ma is a ZENE a legfontosabb. A BestOf zenekar örökös tagja, 2010 óta pedig saját zenekarát, a Garami Funky Staff-ot vezeti, kiváló zenészekkel muzsikál együtt és sok-sok sikeres koncertet ad.

Garami Gábor tökéletes műsorvezető, DJ és zenész egy személyben.

"Nem hiszek a véletlenekben: Minden, ami ma történik veled, azt te akartad!  Évek óta rágcsálom ezt  a mondatot, és néha megértem."


Referenciák:
Élő kívánságműsorok országszerte, OTP bank kiemelt ugyfel party, Educatio kiállítás, Richter egészségváros, Kreativ dijátadó gálák, Hungexpo rendezvények, Corinthia Hotel Bp rendezvenyek, MOL Jazz Festival, Total Dance Festival, MÜOSZ rendezvények, AUDI Családinap, SKODA családinap, Erotika Kiállítás, Larus rendezvényközpont ceges, SOS gyermekfalu, VIVA comet díjátadó...

Repertoár

Technika