Mesegyár

Mesegyár

Bemutatkozás

A MESEGYÁR zenekar vidám, kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató, színes műsort kínál a közönségnek. A már jól ismert gyermek slágereket és saját dalaikat egy új, egyedi hangszerelésű, izgalmas és érdekes interaktív program keretében mutatják be. Az együttes tagjai tanult, tehetséges, gyermekszerető művészek, így a minőségi hangulat a gyerkőcöknek és szüleiknek egyaránt garantált.

A zenekar tagjai:

„NÉMÓ” Németh Gábor vagyok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Akadémia Jazz Tanszéken végzett Művész tanára. Jól ismerhetnek már a Club 54 és Star Machine együttesekből, a Tv2 Poppdaráló című műsorából vagy akár az RTL VV4 zenekarából. Én vagyok a Mesegyár Zenekar énekese és gitárosa, egyben az együttes saját dalainak szerzője is.


Kovács “KOLBI” Márton a becsületes nevem. Hegedű a fő hangszerem, de tudok játszani brácsán, bőgőn, tamburán. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztem népi vonós, előadóművész szakon, jelenleg a Tordasi Általános és Művészeti iskolában tanítok. Shanghai-tól kezdve, Csempeszkopácson át New York-ig sok helyen zenéltem már a világon.
Én vagyok a Mesegyár Zenekar piros pólós bajuszos prímása.


„Bubi” vagyok, Horváth Károly. A Csepeli Egressy Béni Jazz Konzervatóriumban, ezután a  Kőbánya Zenei Stúdióban tanultam. Tagja voltam a Trio Fandango Quartettnek, az Örökség nevű folk-rock zenekarnak, és óceánjáró luxushajón műsorkísérő zenekarban körbejártam  a világot.
Jelenleg a No Stress Band együttesben és a Mesegyár Zenekarban basszusgitárosként tevékenykedek.


„Ákos” Bartha Ákos  vagyok, Reggae zenész. A Nádasdy Kálmán Művészeti Iskolában tanultam 14 éven át komolyzenét, és Jazz-t trombita hangszeren. Végzettségemet tekintve hangmérnök vagyok. Dolgoztam  az RTL Klub-nál, a Tv2-nél, de a Tilos Rádiónál és a Royal Orfeumban is.
Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Mesegyár Zenekarban cajon-on és egyéb csörgő-zörgő hangszereken játszhatok.

Repertoár

Csiribiri csiribiri zabszalma 
Paff a bűvös sárkány
Névnapom (Mesegyár) 
Kutyatár 
Boldog születés napot (Halász Judit)
Mikulásgyár (Mesegyár)
Micimackó 
Virágéknál áll a világ
Tarka falka (Mesegyár) 
Én elmentem a vásárba... 
Nád a házam teteje
Megy a gőzös Kanizsára

Technika

Technikai igény:

  • 1db ének mic. URH
  • 2db ének mic.
  • 1db AC.git.vonal+mic.
  • 1db Bass dibox vonyal
  • 1db hegedű dibox vonal
  • 1 db lábdob mic.